Ομιλητής στο WDJC 2018 στο θέμα ”Πως να κρατήσεις τον κόσμο στην πίστα”

Ένα από τα πιο βασικά, ίσως το βασικότερο σημείο για την επιτυχία ενός γαμήλιου πάρτυ αλλά και αυτό που αναδεικνύει την αξία ενός dj γάμων είναι η ‘’γεμάτη πίστα’’. Είναι οπωσδήποτε κάτι που απασχολεί όλα τα ζευγάρια όταν κλείνουν τα μάτια τους και ονειρεύονται πως θα ήθελαν να είναι το δικό τους γαμήλιο πάρτυ. Και φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο να συμβαίνει συνεχώς, αλλά με την σωστή προεργασία-συμμετοχή του ζευγαριού και φυσικά την εμπειρία και ευελιξία του wedding dj που έχετε επιλέξει, είναι πολύ πολύ πιο απλό! Γιατί η σωστή προετοιμασία είναι το απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας σε όλους τους τομείς, δεν συμφωνείτε; Όπως λέει κι ο μέντορας μου Χρήστος Νίκας της Wedding Republic ‘’great parties don’t just happen’’.

μουσική για γάμο Θάσος

Έτσι λοιπόν, στο WDJC 2018 στήθηκε ένα πάνελ με τέσσερις wedding djs ομιλητές απ’ όλη την Ελλάδα, ένας από τους οποίους είχα την τιμή να είμαι κι εγώ αλλά και ταυτόχρονες τοποθετήσεις απ΄ όλους τους συμμετέχοντες όπου ακούστηκαν εξαιρετικές ιδέες και tips που αφορούν την διαχείρηση της πίστας στο πάρτυ με σκοπό να είναι αν είναι συνεχώς γεμάτη.Το συμπέρασμα του πολύ επικοδομητικού αυτού διώρου ήταν ότι όλοι φύγαμε από εκεί με περισσότερες γνώσεις στο θέμα της γεμάτης πίστας αφού εκτός από τις τοποθετήσεις των συναδέλφων, ακούστηκαν και πολλά αληθινά γεγονότα που συναίβησαν σε όλους μας αφού ο γάμος στην Ελλάδα έχει πολλά κοινά σε όποιο μέρος και αν γίνεται.

μουσική επένδυση για γάμους, πάρτυ στην Καβάλα

Φυσικά όλα αυτά τα παραπάνω μας έκαναν σοφότερους, αλλά συμφωνήσαμε και όλοι μας σε κάτι! Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η σωστή χημεία και η άρτια καταγραφή των μουσικών επιθυμιών του εκάστοτε ζευγαριού, η κατανόηση των αναγκών του αλλά και των προτεραιοτήτων του όσον αφορά τις επιθυμίες τις δικές του, των γονιών και των υπολοίοπων καλεσμένων τους. Όποιον dj για γάμο κι αν επιλέξετε λοιπόν φροντίστε μέσα από τα ραντεβού σας να προσπαθήσετε να ‘’στήσετε’’ σωστά το πάρτυ σας γιατί είναι η βραδιά της ζωής σας!

μουσικές εκδηλώσεις Θάσος, Καβάλα

Είμαι ο Άγγελος Ευαγέλλου και ξέρω ακριβώς πως να σας βοηθήσω, πως θα σχεδιάσουμε μαζί το γάμο που ονειρεύεστε και πως θα έχουμε την πίστα μόνιμα γεμάτη με τους αγαπημένους σας φίλους. Σας περιμένω να σχεδιάσουμε το καλύτερο πάρτυ που έχετε πάει ποτε. Το δικό σας!

dj γάμων στην Θάσο

Comments are closed