Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις στις πιο βασικές σας απορίες.

Τι είναι καλύτερο τελικά , dj ή ορχήστρα;

Eξαρτάται πάντα από το στυλ του πάρτυ που θέλετε να οργανώσετε.Αν θέλετε να υπάρχει σίγουρα ένα δίωρο ή και παραπάνω το οποίο θα περιλαμβάνει παραδοσιακή μουσική και μετά πάρτυ , φυσικά εδώ ο συνδιασμός των δύο είναι ότι καλύτερο. Αν πάλι το παραδοσιακό κομμάτι θα είναι ελάχιστο(30’-60’) έως καθόλου και μετά πάρτυ , το ιδανικό είναι να επενδύσετε σε έναν πολύ καλό και έμπειρο dj ο οποίος θα μπορέσει να υλοποιήσει το όνειρό σας για εκείνο το βράδυ!

Πόσο καιρό πριν να κλείσω dj;

Αν η προτεραιότητα σας για τον γάμο σας είναι η λεπτομέρεια που θα κανει την διαφορά και όλοι οι vendors σας είναι από τους κορυφαίους τότε μην αργείτε!οι καλοί djs πλέον έχουν κλεισμένες τις hot ημερομηνίες(ή ήδη μιλούν με άλλα ζευγάρια) το λιγότερο ένα χρόνο πριν! Γι αυτό μόλις κλείσετε με την εκκλησία και την αίθουσα βάλτε άμεσα στο πλάνο σας και τον dj!

Πως να επιλέξω τον κατάλληλο;

Σίγουρα αν τον έχετε ακούσει σε άλλο γάμο ή σε μπαρ ή club έχετε ήδη άποψη κυρίως για την εμπειρία του και για την μουσική σύνδεση που πετυχαίνει με το κοινό του.Από κει και πέρα αν ψάχνετε να κάνετε κάτι διαφορετικό μιλήστε , ρωτήστε και εντοπίστε αυτόν που θα σας εμπνεύσει , αυτόν που θα καταλάβει αυτό που θέλετε από την πρώτη στιγμή και θα σας δείξει ότι είναι “ο dj σας”!

Θα έχει καλό ήχο; Πόσα ηχεία χρειάζομαι για τον όγκο των καλεσμένων μου;

Αν έχετε βρει ήδη τον κατάλληλο άνθρωπο τον dj-καλλιτέχνη και σας έχει εμπνεύσει και είστε σίγουροι ότι θα έχετε την τέλεια εμπειρία πάρτυ τότε η ερώτηση είναι άσκοπη!είναι σαν να ρωτάτε τον φωτογράφο σας τι φακούς θα έχει!αν ακόμα έχετε αυτή την ανησυχία μάλλον δεν σας έχει πείσει ακόμα εξ´ ολοκλήρου ο dj σας για τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις του, οπότε δείτε το πάλι….

Ποια είναι η διαδικασία για να σε κλείσουμε για τον γάμο μας;

Αφού έχουμε ολοκληρώσει την συνάντησή μας και έχω καταλάβει τις ανάγκες σας αλλά και το budget σας θα σας δώσω προφορικά(αλλά εντός λίγων ωρών και γραπτά μέσω e-mail) την πρόταση μου. Δεν έχω κάποια έτοιμα πακέτα γάμου. Θα ετοιμάσω μια πρόταση κομμένη και ραμμένη σε σας. Θα είναι αυτή που πιστεύω ότι σας ταιριάζει, θα αναδείξει το προσωπικό σας στυλ αλλά και θα δέσει με όλο το υπόλοιπο κάδρο που έχετε επιλέξει για το δικό σας μοναδικό βράδυ. Έχετε φυσικά χρόνο(1-3 εβδομάδες ανάλογα με την ζήτηση αλλά και τον χρόνο που γίνεται το ραντεβού) ούτως ώστε να κάνετε έρευνα αγοράς και να συναντήσετε και άλλους συναδέλφους για να έχετε μέτρο σύγκρισης. Να σημειώσω εδώ οτι αν τυχόν δεν προκύψει συνεργασία ή έχω κλειστή την ημερομηνία που ενδιαφέρεστε , θα χαρώ να σας προτείνω άλλους συναδέλφους. Αν τελικά αποφασίσετε να συνεργαστούμε θα υπογράψουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που θα περιγράφει όλα όσα θα συμφωνήσουμε σαν υπηρεσίες για το πάρτυ σας. Με την υπογραφή προκαταβάλετε και ένα ποσό της τάξεως του 20-30% και έτσι πλέον από εκείνη την στιγμή «είμαι ο dj του γάμου σας».

Τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες σου;

Συγχαρητήρια λοιπόν-κάνατε εξαιρετική επιλογή!Από δω και πέρα λοιπόν θα ορίσουμε άλλα δύο ραντεβού(αν δεν μπορείτε θα κάνουμε skype), όπου θα αναλύσουμε λεπτομερώς τα πάντα και θα χτίσουμε βήμα βήμα αυτό το κάτι μοναδικό που ονειρεύεστε για το πάρτυ σας. Από την ώρα του cocktail-dinner , την είσοδό σας, τον πρώτο χορό, την ανθοδέσμη και ότι άλλο βάλετε στο νου σας να κάνετε εκείνο το βράδυ από μια χορογραφία έως και μίνι θεατρικό!Λατρεύω ότι νέο και πρωτοποριακό και κάθε χρόνο συμμετέχω ενεργά στο μεγαλύτερο και μοναδικό wdj convention, που είναι ένα πανευρωπαϊκό συνέδριο wedding djs και επιμορφώνομαι-εκπαιδεύομαι από τους καλύτερους wedding djs από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική!

Έτσι σας μεταφέρω όλες τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν παγκοσμίως δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε ένα εντελώς πρωτοποριακό σε ιδέες γαμήλιο πάρτυ.Ρωτήστε με τα πάντα, είστε σε καλά χέρια!Let’s party!!!

Έφτασε λοιπόν η μεγάλη στιγμή! Χαλαρώστε και απολαύστε αυτό που ετοιμάσαμε παρέα!Κάνοντας την είσοδό σας όπως ακριβώς την σχεδιάσαμε , θα με βρείτε να σας περιμένω εκεί ακριβώς που πρέπει, στο κέντρο της πίστας και δίπλα στο μπαρ(αν έχετε), ούτως ώστε να έχω την τέλεια επαφή με σας και τους καλεσμένους σας. Θα είμαι εκεί στημένος με το μοντέρνο booth μου , με ότι πιο τέλειο κυκλοφορεί σε ήχο και φως και φυσικά πάντα με backup εξοπλισμό γιατί δεν έχει κανείς δικαίωμα να ρισκάρει στο πιο ονειρεμένο βράδυ της ζωής σας. Διότι φωτογράφιση πλέον όλοι κάνουν κάποια άλλη μέρα-γαμήλιο πάρτυ όχι!Σας συνιστώ πάντα ανάλογα και με τις ανάγκες αλλά και το budjet σας την ύπαρξη και δεύτερου συνεργάτη-dj ούτως ώστε να βρίσκομαι άμεσα και όποια στιγμή χρειαστεί δίπλα σας και σε συνεχή συνεννόηση για να επιλύσω τυχόν πρόβλημα που θα προκύψει ή οποιαδήποτε επιθυμία σας για αλλαγή στην ροή των πραγμάτων. Το δικό σας μοναδικό γαμήλιο πάρτυ είναι πλέον γεγονός , συμβαίνει τώρα!Χαλαρώστε, απολαύστε, μιλήστε-ευχαριστήστε τους πάντες και φυσικά χορέψτε μέχρι τελικής πτώσεως!

Ελάτε να το απογειώσουμε παρέα , να κάνουμε όλους να αισθανθούν ότι είναι «το δικό τους πάρτυ» , το πάρτυ που θα ήθελαν πάντα και αυτοί να διοργανώσουν! Να είστε σίγουροι ότι εκτός από την μοναδική μπομπονιέρα σας θα πάρουν δώρο και τις μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις του πάρτυ σας!

Για οτιδήποτε άλλο, είμαι εδώ hello@djagelos.gr ❤

Είμαι εδώ για ό,τι θελήσετε να ρωτήσετε!
Θα χαρώ λοιπόν να σας ακούσω 

00306947838700 | hello@djagelos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ