Πάθος και εμπειρία είναι ένας συνδυασμός που δεν αποτυγχάνει ποτέ.
Τα έχω και τα δύο και θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε!

Στα γαμήλια πάρτυ μιξάρω με μεγάλη άνεση όλα τα είδη μουσικής από mainstream έως και alternative , ελληνικά και ξένα. Η συνεχής μου παρουσία σε bars ,discos, clubs και ελληνάδικα από τα τέλη των 80’s μέχρι σήμερα, αλλά και η εμπειρία μου ως ιδιοκτήτης vinyl-cd store στα 90’s με έχει μετατρέψει σε έναν άριστο μουσικό γνώστη όλων των τελευταίων δεκαετιών στο κομμάτι πάρτυ! Υποστηρίζω με ευκολία ζευγάρια που θέλουν στο πάρτυ τους disco, funk, soul, latin, rock n roll, pop, rock, house, rnb/hip hop αλλά και alternative style wedding party.

Είμαι ένας dj που θα περάσει ακούσματα που θα αγγίξουν όλους τους καλεσμένους σας, παίρνοντας έτσι το maximum από αυτούς που είναι πιο άλλο; Η συνεχής παρουσία τους στην πίστα! Ξεκινάω να μιξάρω από την στιγμή που μπαίνει ο πρώτος σας καλεσμένος μέχρι να φύγει και ο τελευταίος!Βλέπετε έχοντας συνεργαστεί τα τελευταία 20 χρόνια με όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής showbiz, γνωρίζω πως το μυστικό ενός πετυχημένου πάρτυ είναι το τέλειο warm-up , αυτό που θα φτιάξει από νωρίς την διάθεση των καλεσμένων σας και θα τους προετοιμάσει για ένα τρελό γαμήλιο πάρτυ που θα ακολουθήσει!

Club / Event Dj / Wedding dj-Entertainer / Spesialist at mixing mainstream UK / Greek, RnB , All time party classics

Μου αρέσει να συμβάλω σε γάμους όμορφους και stylish, γάμους που συγκινούν με τις υπέροχες ιστορίες αγάπης, με αυθεντικά ζευγάρια που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις των γάμων του εξωτερικού. Είμαι εδώ γιατί πιστεύω ότι κάθε γάμος είναι μοναδικός και προτεραιότητα για μένα είναι να παντρέψω τα “θέλω” σας με το πάθος και την εμπειρία μου βγάζοντας ένα αποτέλεσμα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Δεν θέλω να σας απασχολούν οι τεχνικές λεπτομέρειες.

Οπότε μην σας απασχολούν τα ηχεία! Είναι δεδομένο ότι θα έχετε τον αρτιότερο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στο πάρτυ σας! Είμαι εδώ για να κάνω το πιο ονειρεμένο σας βράδυ πραγματικότητα!θα χαρώ να σας ακούσω αν είμαι αυτός που ψάχνετε!

Επιτρέψτε μου με το όραμα για το πάρτυ σας, να παρουσιάσω τέλεια την ιστορία στους καλεσμένους σας.

Ελάτε λοιπόν να μιλήσουμε! Έχω το ίδιο όνειρο με σας και είμαι ένας dj γάμου που πάντα διασκέδαζα περισσότερο παίζοντας σε αυτές τις μορφές μοντέρνου γάμου. Λατρεύω να συνεργάζομαι με ζευγάρια που έχουν προσεγμένη αισθητική, μοντέρνα προσέγγιση, με όραμα για έναν πολύ διαφορετικό γάμο.

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ
Πάνω απ´όλα είναι η μουσική-μετά την οικογένειά μου βέβαια!
ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ
Χορός, γεμάτη πίστα, χαμός!
ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ
Η μουσική και η φωτογραφία
ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ
Τα πάντα όλα ξένα ή ελληνικά ανάλογα με την στιγμή , την διάθεση και την παρέα
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ
Ο,τι πιο πρωτότυπο σας έρθει στο κεφάλι είμαι εδώ για να το υλοποιήσουμε
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ
Το δικό σας κομμάτι αυτό που σας θυμίζει μια πολύ δυνατή κοινή σας στιγμή
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Να τελειώνουν αρκετά πιο νωρίς τον σχεδιασμό του γάμου τους , μαζί του αλλά και με τους υπόλοιπους vendors,για να απολαύσουν χωρίς άγχος την τέλεια εμπειρία γαμήλιου πάρτυ!
ΤΕΛΙΚΑ DJ ή ΟΡΧΗΣΤΡΑ;
Τέλειο πάρτυ είναι όπως εσείς το σκέφτεστε αλλά ο συνδυασμός ενός πολύ καλού dj με ένα πολύ καλό live σχήμα δίνει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα

Είμαι εδώ για ό,τι θελήσετε να ρωτήσετε!
Θα χαρώ λοιπόν να σας ακούσω 

00306947838700 | hello@djagelos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ