Στη φύση το φως δημιουργεί το χρώμα, στο ζωγραφικό πίνακα το χρώμα δημιουργεί το φως.

Το μεγαλύτερο ποσοστό της αντίληψης που έχουμε για τον κόσμο , προέρχεται από την όραση. Έτσι και ο δικός σας γάμος είναι στιγμές που θα μείνουν για πάντα αποτυπωμένες , φωτεινές ή σκοτεινές! Είστε οι πρωταγωνιστές στο γαμήλιο πάρτυ σας και όλα εκείνο το βράδυ κινούνται γύρω από σας!

Αναδείξτε λοιπόν μέσω του φωτισμού τον χώρο της δεξίωσης σας , την πίστα σας , τονίζοντας με τις εναλλαγές των χρωμάτων κάθε ιδιαίτερη στιγμή του πάρτυ σας από την πιο αισθησιακή(πρώτος χορός) έως και την πιο ξέφρενη (πάρτυ πάρτυ πάρτυ!!!).Επιλέξτε μαζί μου τις δικές σας σκηνές προσαρμοσμένες στην χρωματική παλέτα που ταιριάζει στην διακόσμηση της δεξίωσης σας και δώστε έτσι μια λαμπερή, κομψή αισθητική σε όλα όσα έχετε ετοιμάσει για τους καλεσμένους σας.

Μία πολύ έξυπνη λύση για την δεξίωσή σας είναι τα φωτιζόμενα γράμματα(wedding letters). Συνήθως πρόκειται για τα αρχικά των ονομάτων σας χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό. Μπορείτε π.χ. με δύο τρεις λέξεις να περάσετε κάποιο μήνυμα στους καλεσμένους σας. Τα wedding letters είναι φωτιζόμενα και έχουν την ιδιότητα να ´γεμίζουν´ κάποιο άδειο σημείο του χώρου της δεξίωσης. Επίσης είναι ένα σημείο που σχεδόν όλοι θα φωτογραφηθούν εκεί, καθώς τα αρχικά σας θα ´υπογράφουν´ την κάθε φωτογραφία που θα βγαίνει εκεί!Τα wedding letters είναι μοναδικά σε κάθε γάμο και μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθός τους ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες

dj για γαμο καβαλα δραμα θασο ξανθη

Ελάτε να χρωματίσουμε παρέα την είσοδο σας δίνοντας την ανάλογη ένταση και λάμψη!!Να ντύσουμε με χρώματα τα συναισθήματα και την ερωτική μουσική του πρώτου χορού σας!!Και φυσικά να αισθανθείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας ότι χορεύετε στο αγαπημένο σας club απολαμβάνοντας την μουσική , το φως, τα ποτά και την παρέα σας!! Ο μαγικός συνδυασμός λοιπόν, μουσικής και φωτισμού είναι αυτός που δίνει ξεχωριστή αξία στο πάρτυ σας, αίσθηση ρομαντική, δυναμική κάνοντας τους καλεσμένους σας να αφεθούν, να ταξιδέψουν μαζί σας στο πιο μαγικό βράδυ της ζωής σας!

Ας σκηνοθετήσουμε παρέα λοιπόν όλο αυτό και κατά την διάρκεια της βραδιάς εγώ σε συνεργασία με τον φωτογράφο-videographer σας θα πετύχουμε από κοινού το επιθυμητό αποτέλεσμα, ‘’το κάδρο της δικής σας βραδιάς’’ που θα μείνει αποτυπωμένο για πάντα! Αν λοιπόν το όραμα σας για το γαμήλιο πάρτυ των ονείρων σας ταιριάζει με το δικό μου, θα χαρώ να το σχεδιάσουμε παρέα!

Είμαι εδώ για ό,τι θελήσετε να ρωτήσετε!
Θα χαρώ λοιπόν να σας ακούσω 

00306947838700 | hello@djagelos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ