Τι πραγματικά θέλουν οι καλεσμένοι στον δικό σας γάμο;

Με βάση την εμπειρία μου, την συνεχή μου εκπαίδευση στο wedding entertainment, αλλά και την γνωριμία και συναναστροφή με κορυφαίους Έλληνες vendors στον τομέα του γάμου, σας παρουσιάζω μία λίστα με το τι πραγματικά θα κάνει τους καλεσμένους σας να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον γάμο σας:

1. Τελετή όσο το δυνατόν μικρότερη.Παρακαλέστε ευγενικά τον ιερέα , υπενθυμίζοντας του ότι είναι και καλοκαίρι(οι περισσότεροι γάμοι), έχει ζέστη και οι καλεσμένοι θα ταλαιπωρηθούν και από την μετακίνηση τους μετά προς τον χώρο της δεξίωσης.

2. Έγκαιρη προσέλευση σας στην εκκλησία, αλλά και μετά στην δεξίωσης σας.Το αστείο με τις γύρες του αυτοκινήτου της νύφης προκειμένου αυτή να αργήσει λίγη ώρα για να παιδέψει τον γαμπρό, είναι πλέον ξεπερασμένο και μην ξεχνάτε ότι παιδεύει και κουράζει από την πρώτη στιγμή του γάμου τους καλεσμένους.Επίσης το πλέον σωστό είναι η φωτογράφισή σας να γίνεται μια άλλη μέρα και σε τόπο της επιλογής σας, οπότε τι καλύτερο από την γρήγορη προσέλευση σας στην δεξίωση;Ελάτε νωρίς κάνετε την είσοδό σας και καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε κι εσείς το μενού σας.Αμέσως μετά περάστε από τα τραπέζια να τους ευχαριστήσετε κι έπειτα κόψτε την τούρτα κι αρχίστε το γαμηλιο πάρτυ σας.Δεν φαντάζεστε πόσο όμορφο αποτέλεσμα και τι ωραία σχόλια θα εισπράξετε!Πρωτοτυπίστε, τολμήστε!

3. Καλό φαγητό.Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το ”γλεντι γάμου” που σέρβιραν τις κλασικές τέσσερις μερίδες της ώρας και μία σαλάτα με μία πατάτες…Είμαστε πλέον σε εποχές που και οι πιο οικονομικοί χώροι-κτήματα εκδηλώσεων προσφέρουν αρκετές λύσεις στα μενού τους και μοντέρνους τρόπους σερβιρίσματος.Εσείς απλά προσπαθείτε να βρείτε την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.Δώστε προτεραιότητα στο μενού του καταστήματος και όχι στην ομορφιά της τοποθεσίας π.χ.Φυσικά το ιδανικό είναι και τα δύο να δένουν άψογα!

4. Ένα εξαιρετικό γαμήλιο πάρτυ  με έναν έμπειρο και ταλαντούχο dj γάμου!Δεν γίνεται να έχετε το τέλειο μενού χωρίς το τέλειο πάρτυ.Αυτά τα δύο δένουν μεταξύ τους και σε συνδυασμό με την εμφάνιση της νύφης(το νυφικό της κυρίως), είναι τα δύο πράγματα που παίρνουν μαζί τους στις αναμνήσεις τους οι καλεσμένοι σας!Κάντε την σωστή επιλογή dj για το πάρτυ σας, αυτού που θα  μετατρέψει το πάρτυ των ονείρων σας σε πραγματικότητα.Χαρίστε στον εαυτό σας αλλά και στους καλεσμένους σας μια μοναδική βραδιά, μια αξέχαστη εμπειρία!

5. Βάλτε μπαρ!Στο κέντρο της πίστας, δίπλα στον dj!Είναι κάτι που όλοι οι καλεσμένοι σας θέλουν και ο συνδιασμός 3,4,5 είναι άχαστη συνταγή!Δημιουργείστε με τον μπαρτέντερ σας ένα μενού με τρία έως πέντε cocktails που ταιριάζουν στην εποχή , τα χρώματα του γάμου σας αλλά και στο στυλ των καλεσμένων σας.Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ θα συμβάλλει στην επιτυχία του γαμήλιου πάρτυ σας!

6. Κρατήστε απασχολημένα τα παιδιά των καλεσμένων σας ούτως ώστε αυτοί να μπορέσουν να συμμετέχουν ενεργά στο πάρτυ σας χωρίς άγχος.Υπάρχουν λύσεις με μικρό κόστος αλλά με μεγάλο όφελος για το πάρτυ γάμου σας.Προσλάβετε έναν κλόουν ή μια κοπέλα με εμπειρία(π.χ να εργάζεται σε παιδότοπο) και δημιουργήστε σε μία γωνία διασκέδασης για τους μικρούς σας καλεσμένους.Μοιράστε τους επίσης γλυκά και παιχνίδια παρόμοια με μιας βάφτισης!Οι γονείς τους θα σας λατρέψουν!

7. Αν επιτρέπει το budget σας ένα photo Booth!Επιτρέψτε σε όλους να κρατήσουν τις στιγμές αποτυπωμένες!Στιγμές γέλιου, χαράς στιγμές που θα λένε ότι ήταν στον δικό σας γάμο!Ένα μοναδικό, τέλειο πάρτυ γάμου που δεν είχε σχέση με άλλους!

8. Γελάστε, περάστε καλά!Επιλέξτε τους καλύτερους συνεργάτες!Από planner φωτογράφο και dj!Εμπνευστείτε από αυτούς, κανονίστε τα όλα πολύ νωρίς και εκείνη την μέρα ζήστε όλες τις στιγμές και σεις σαν καλεσμένοι!Χωρις άγχος γευτείτε και εσείς οι ίδιοι όλα όσα έχετε ετοιμάσει με τόσο αγάπη και μεράκι!

Νομίζω ότι όλα τα παραπάνω είναι η συνταγή του τέλειου γάμου με τους πιο ευχαριστημένους καλεσμένους!Του δικού σας γάμου!

Comments are closed